Iznenađenje

Branislav Lečić nakon optužbi Danijele Štajnfeld doneo neočekivanu odluku!

Autor:

05.04.2021 11:00

Foto:

Foto:

Branislav Leičić odlučio se na iznenađujući potez. Glumac i političar prethodnih nedelja našao se u centru skandala kada ga je mlada glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a sada je doneo odluku koja je iznenadila sve!



Naime, život Branislava Lečića poputno se promenio od kada je glumica Danijela Štajnfeld iznela tvrdnje o navodnom silovanju. Kako je nedavno saslušan zbog pomenutih optužbi, Branislav Lečić odlučio je da se na neko vreme skloni od radoznalih pogleda, te je otputovao u svoju vikendicu u Ritopetku.

U potrazi za mirom glumac je napustio Beograd, a kako se oseća povodom događaja zbog kojih mu se život 'prevrnuo naopačke' otkriva neimenovani izvor.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi 'Kada su cvetale tikve' koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju - navodi izvor za Informer.

Nedavno, Lečićev sin proslavio je deseti rođendan, ipak glumac je odlučio, uz konsultacije sa suprugom, da je najbolje da ne prisutvuje slavlju.

- Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio deset godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje - otkriva izvor.

Pročitajte i Ekskluzivno - Branislav Lečić: Horde su se okomile na mene! Zakazuju mi streljanje!

Edvard Nalbantjan /ATA Images

 

Ipak, da u teškom periodu nije sam, potvrdio je pomenuti izvor, koji ističe da je njegova supruga Nina Radulović uz njega, te da veruje u njegovu nevinost.

- Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju ukoliko do njega uopšte i dođe - zaključio je izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Db. Kuper

05.04.2021 15:53

Bezi, neces daleko..

Sofi

06.04.2021 16:48

@Db.Kuper sta ste vi ? Bozija policija ? Nebeski sud ? Pretnja sudbine ? Znate li sta sto mi ne znamo ? Ili policija ? Idite prijavite. Duzni ste. Ili ako ne, cutite zauvek.

Mima

07.04.2021 17:00

Ovo se moze nazvati i lincem. Pustite da sud donese odluku. Da li postoji novinar koji moze da misli svojom glavom ....srozali ste profesiju....pisete ono sto bi razjarena masa volela da procita