Ekskluzivno - Branislav Lečić: Horde su se okomile na mene! Zakazuju mi streljanje!

Autor:

25.03.2021 16:45

Foto:

Foto:

Branislav Lečić se, vidno potresen optužbom za silovanje, koja mu se od ponedeljka stavlja na teret, više puta oglašavao, ne bi li u etar poslao poruku o svojoj nevinosti



Nakon što je Danijela Štajnfeld objavila ime "moćnika iz filmske industrije", kako ga pod šifrom, iz straha,  naziva u svom filmu "Zaceli me", i pošto se ispostavilo da je to jedan od omiljenih glumaca regiona, Branislav Lečić, široki dijapazon emocija prožeo je javnost.

U međuvremenu,javnost se podelila i retki su ostali uzdržani po pitanju donošenja suda.

Upravo na ovu "boljku" Srbije pozvao se optuženi glumac, kada je u razgovoru sa urednikom Glorije, podelio svoja osećanja vezana za aktuelni skandal, koji mu je pokucao na vrata.

- Zakazuju mi streljanje! Od mene se očekuje samo da obučem belu košulju i stanem pred streljački vod. Prolazim kroz javni linč. Horde su se okomile na mene. U državi se ne poštuje  presumpcija nevinosti - zaključio je revoltirano  Lečić.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

Ata Images

 

Podsetimo, glumac se juče obratio javnosti tvrdeći da je njegova krivica u ovom slučaju nepostojeća, apsolutno negirajući bilo kakav odnos sa mladom glumicom, osim profesionalnog.

Po pitanju nedavno objavljenog audio snimka, koji će u sudskom postupku verovatno ići u prilog Danijelinim tvrdnjama, Lečić je izjavio.

- Ja sam pokušao njoj da pomognem oko neke uloge, koju mi je ponudila, a onda mi se sve ovako vratilo! - objasnio je.

Pročitajte i Svetski mediji analizirali sporni snimak dijaloga Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld - Razgovor deluje prijateljski!

Youtube Screenshot, Ataimages

 

Podsetimo, Lečić je danas saopštio i da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

U međuvremenu, Beogradsko dramsko pozorište je na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sanja

26.03.2021 07:15

Zasto ga izuzimate iz predstave?Da li je dokazano da je kriv?Sramite se svi jer osudjujete coveka pre procesa!!!!