Šta kažu glumci o optužbama Danijele Štajnfeld na račun Branislava Lečića?

Autor:

22.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Branislav Lečić optužen je za silovanje,a od slučaja Milene Radulović, javnost ima (opravdano) potrebu da iskazuje svoj sud i zauzima strane. Takav je slučaj i ovaj put.



Optužbu za silovanje koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun, Branislav Lečić je okarakterisao kao gnusnu laž. Podučena slučajem Milene Radulović, javnost je naučila da iskazuje svoje mišljenje i zauzima strane. Takav je slučaj i ovaj put, a svoja mišljenja iznele su i istaknute ličnosti iz sveta glume, kao i ličnosti koje su tom krugu bliske.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

printscreen youtube

 

Pomenuta Milena Radulović nedvosmisleno je stala na glumičinu stranu, poručivši joj na svom Instagram nalogu da nije sama. Podršku Danijeli je iskazala i ćerka glumca Dragana Bjelogrlića, Mia Bjelogrlić.

Milan Lane Gutović rekao je kako ima lepo mišljenje o Lečiću.

- Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo -, kaže Lane Gutović.

Prema njegovim rečima, nije čuo za mladu koleginicu niti za navode koje je iznela.

- Ne poznajem koleginicu Danijelu, ali Branislava Lečića naravno poznajem duži niz godina i imam lepo mišljenje o njemu kao kolegi i čoveku. On nije neko ko je ikada bio u situaciji da ženama 'otima ljubav', to je sigurno. Ne znam šta se desilo, neka dokaže sud ako je zaista tako -, naveo je za "Mondo".

Pročitajte i Bolno priznanje Danijele Štajnfeld - Nisam se usudila da bilo kome kažem šta mi se desilo (video)

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovu situaciju prokomentarisala je i glumica Mira Banjac.

- Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji 'Vratiće se rode', ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege -, ističe Mira Banjac kratko.

Još jedna naša popularna glumica, Eva Ras, rekla je šta misli.

Pročitajte i Glumac sve poriče - Policija saslušala Žerara Depardjea u istrazi o silovanju

Youtube Screenshot, Ataimages

 

- Leka je moj prijatelj i ne mogu da verujem dok se to ne dokaže. Te priče o silovanju sam još za Miku Aleksića rekla šta sam imala. Meni je bitno da Srbija izađe čistog obraza, a ne da krivimo ljude koje sud nije osudio. Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani -, izjavila je za medije.

Oglasila se i ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić.

- Preteško je uopšte odgovoriti na ovakve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem jeste da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo -, prenosi "B92.net".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading