Danijela Štajnfeld: Čak mi je i tužilac poverovao

Autor:

20.07.2021 14:00

Foto:

Foto:

Iako je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu krivičnu prijavu protiv Branislava Lečića za silovanje, glumica Danijela Štajnfeld najavljuje da će se i dalje boriti u tom slučaju jer želi da ohrabri druge žrtve da prijave nasilje



Nakon odluke Višeg javnog tužila­štva u Beogradu da odbaci krivičnu prijavu koju je Danijela Štajnfeld (37) podnela protiv Branislava Lečića (65) optuživši ga za silovanje, glumica se oglasila i otkrila da neće stati sa svojom borbom. Zvezda filma “Ivkova slava” u odgovoru našem magazinu kratko je objasnila da se tokom ovog procesa ne bori samo za sebe već i da bi pomogla drugim žrtvama.

Pročitajte i Kontroverzni film Danijele Štajnfeld - sve je počelo ovako!

Foto: Elena Mudd

 

- Ne moram nikome ništa da dokazujem. Želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. I jedna žrtva je previše, a ima ih nebroje­no. To mora da prestane. Zato ja neću stati.

Glumica je još jednom ukazala da ona nije lagala.

Pročitajte i Veliki obrt u slučaju optuženog Branislava Lečića?! Glumice pod istragom?

ATA Images

 

- Ne sumnjam da tužilac zna da ja nemam nije­dan motiv da lažem ili izmišljam priče o tako stra­šnoj traumi, najstrašnijem napadu na moje ljudsko biće. Tužilac je, u vreme kada sam dostavila gomi­lu dokaznog materijala, čak počeo i da mi veruje.

Ona je ukazala i šta je posle ovakve odluke naj­važnije.

- Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a ko­je bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su pro­živele ili ih još uvek proživljavaju, lagale vas u oči, samo da ne dožive ono što sam ja danas doživela - objasnila je Danijela, koja posle ovakve odluke tu­žilaštva ima pravo na prigovor.

Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading