Suzana Mančić

Suzana Mančić odevnom kombinacijom zaustavila vreme, haljina pun pogodak (foto)

Autor:

27.08.2023 16:42

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Suzane Mančić ukrao je sve poglede u gradu



Razgovor o knjizi "Ti si ta" Ane Dornik odražan je u u Ustanovi kulture Božidarac gde su se okupile brojne poznate ličnosti, među kojima smo primetili uvek doteranu Suzanu Mančić.

Od najpopularnije loto devojke navikli smo na svedena i odmerena izdanja, pa nije bilo drugačije ni ovog puta, osim što je klasičan autfit „začinila“ modernim komadima. 

Ata Images

 

Za ovu priliku Suzana je odabrala svetlu haljinu koju krase cvetni motivi.

U pitanju je model sa V izezom i kratkim rukavima koji je pripijen uz telo, te u prvi plan stavlja voditeljkinu savršenu figuru. 

Pročitajte Nije odolela trendu - Suzana Mančić uradila novu korekciju, izgleda bar 10 godina mlađe (foto)

Mančićeva je kombinaciju upotpunila srebrnim sandalama na štiklu, dok je na bujnu kosu stavila rajf.

Diskretne naušnice i šminka dali su poseban pečat celokuponom izgledu koji je prisutne ostavio bez daha.

Stajling Suzane Mančić posebno se dopao damama koje je prate na društvenim mrežama, a voditeljka je jednom prilikom otkrila da tajna dobrog izgleda leži u disciplini i vremenu koje izdvajamo za sebe. 

Ata Images

 

- Žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, već uvek mora imati u vidu da konkurencija ne spava.

Ako živiš od svog lica, onda moraš da mu posvetiš maksimalnu pažnju.

Pročitajte Stajling Suzane Mančić svi komentarišu, evo u kakvoj je haljini stala pred matičara (foto)

Pogledajte, recimo, Šer, Džejn Fondu ili Sofiju Loren. Sve su to žene koje su zašle u „lepe” godine, ali i dalje izgledaju besprekorno.

Zar neko stvarno misli da su to postigle tako što su lenstvovale i jele bifteke i kolače? – objasnila je voditeljka za Lepotu i zdravlje.

Ata Images

 

Kao mlada Suzana je bila veliki gurman, međutim, njen ukus i navike su se s godinama menjale, te sada izuzetno vodi računa o namirnicama koje unosi u svoj organizam. 

- Zanimljivo je da sam ranije bila veliki gurman, hrana mi nije bila ukusna ako nije bila masna, ljuta, slana… Međutim, kada sam zašla u četrdesete, preko noći se sve promenilo.

Odjednom, počela sam da biram blage ukuse, prešla sam na maslinovo ulje, dala sam prednost zelenišima, barenom i grilovanom mesu.

Tako je i dan danas - otkrila je. 

Komentari. (1)

Loading
Milica

29.08.2023 15:04

NAJGORE OBUCENA ZENA ....NEMA GORE!!!JEFTINO BEZ UKUSA !!!STRASNO STVARNO!!!!