Moda

Modni okršaj: Kejt Midlton i Ivanka Tramp ponele istu haljinu, kojoj bolje stoji?

Autor:

12.07.2023 15:00

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Modni okršaj Kejt Midlton i Ivanke Tramp - kojoj bolje stoji ova elegantna haljina?



Princeza od Velsa, Kejt Midlton i ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda TrampaIvanka Tramp svojim odevnim kombinacijama privlače pažnju gde god da se pojave.

Poznato je da njih dve imaju sličan ukus, a modni okršaj Kejt Midlton i Ivanke Tramp sa sobom je povukao neizbežno pitanje - kojoj bolje stoji plava haljina

Naime, Kejt se nedavno na polo kupu u kojem se takmičio njen suprug, princ Vilijam, pojavila u haljini koju je u septembru 2020. godine nosila Ivanka Tramp.

Getty Images via Guliver

 

U pitanju je lepršava haljina sa belim floralnim motivima kojoj puf rukavi daju romantičnu notu. Pomenta kreacija prati liniju tela, dok donji deo neobavezno pada u blagu A formu.

Princeza je ovu haljinu stilizovala uz nude štikle, a od nakita je imala par decentnih minđuša.

Pročitajte Ovakve ih do sada nismo videli - Princ Vilijam i Kejt Midlton javno razmenjivali nežnosti, pao je i poljubac (foto)

Sve je zaokružila plavom torbicom sa lančićem Mulberry i naočarama za sunce, koje nisu mogle da sakriju njeno dobro raspoloženje i ushićenje što bodri supruga.

Ivanka se, s druge strane odlučila za cipele sa vrtoglavom potpeticom koje su, takođe, u nud nijansi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Modni okršaj Kejt Midlton i Ivanke Tramp pokrenuo je lavinu komentara, a nas zanima i vaše mišljenje - kojoj bolje stoji ova prelepa kreacija? 

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading