Ceca i Nataša Bekvalac

Modni duel Cece i Nataše Bekvalac, kojoj bolje stoji skupocena haljina?

Autor:

03.04.2024 09:01

Foto: antonio anhel, A.H / Antonio Anhel

Foto: antonio anhel, A.H / Antonio Anhel

Modni duel Cece i Nataše Bekvalac privukao je nezapamćenu pažnju javnostiSvetlana Ceca Ražnatović i Nataša Bekvalac odevnim kombinacijama privlače pažnju gde god da se pojave.

Muzičke zvezde, sudeći po fotografijama, imaju sličan ukus, a modni duel Cece i Nataše Bekvalac povukao je neizbežno pitanje - kojoj bolje stoji elegantna haljina? 

Antonio Anhel / Ata images

 

Poput mnogih dama, Ceca i Nataša prate modne trendove, a nedavno su obe ponele haljinu poznate dizajnerke za koju su izdvojile 600 evra. 

Pročitajte Najnovije fotografije Cece Ražnatović zabrinule javnost, skupoceni stajling pao je u drugi plan (foto)

Ovu prelepu kreaciju koja prati liniju tela Ceca je sredinom marta ponela na nastupu u Mariboru, a stajling je upotpunila vrtoglavo visokim potpeticama koje koštaju 750 evra.

Bujnu kosu uvila je u blage talase, dok je jaka, scenska šminka upotpunila njen izgled. 

 

 

S druge strane, Nataša je za potrebe snimanja odabrala identičnu haljinu ispod koje je, za razliku od starije koleginice, obula mrežaste čarape. 

Pročitajte Nataša Bekvalac priznala za kog muža se nikad ne bi udala

Stajling je upotpunila sandalama sa visokom potpeticom, dok su plava, raspuštena kosa i šminka istakle njenu prirodnu lepotu. 

Pomenuta haljina prati liniju tela, a ujedno otkriva ramena i ima dubok šlic pa nije ni čudo što se modni duel Cece i Nataše Bekvalac našao u žiži interesovanja.

Ipak, nas zanima i vaše mišljenje – kojoj od njih dve bolje stoji ova elegantna haljina?

Anketa

Komentari. (0)

Loading