Dragana Mićalović

Odevna kombinacija Dragane Mićalović može da sakrije višak kilograma, ovi komadi će vas oduševiti

Autor:

06.07.2023 16:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Dragane Mićalović mami uzdahe, ove odevne komade ćete odmah poželeti u svom ormaru



Gde god da se pojavi Dragana Mićalović zrači pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću, a jednako su zapažene i njene odevne kombinacije.

Bilo da su u pitanju privatna slavlja ili poslovna okupljanja mlada glumica naprosto ume sa modom i svaki stajling joj savršeno stoji.

Ovoga puta, ona pojavila na pretpremijeri predstave "Dečije povrede" autora Džozefa Radživa, gde jedine uloge tumače Sloboda Mićalović i Vuk Kostić, koja je održana u Teatru Vuk u Beogradu.

Ata Images

 

Mlada glumica još jednom je pokazala da ima ukusa, a stajling Dragane Mićalović mamio je uzdahe prisutnih.

Naime, ona je odabrala odevnu kombinaciju crne boje, koju čine elegantne pantalone dubokog struka i nešto širih nogavica i vrlo efektna bluza.

Ovakav stajling pravi je izbor ukoliko želite da sakrijete višak kilograma. Gola ramena pomažu da pažnju posmatrača skrenete sa "kritičnijih" delova tela.

Pročitajte Provokacija, ali sa stilom - Dragana u haljini koja golica maštu mnogima, da li je previše? (foto)

Celokupnu priču Dragana je "začinila" crnom torbicom modne kuće Chanel, modelom Caviar Vanity Case, prošivenim komadom crne boje koji krasi minijaturni CC logo.

Pročitajte Porodica oduševljena - Dragana Mićalović 32 godine čekala na ovaj momenat, suze radosnice

Uz to ona je ponela obuću na štiklu koju krasi upečatljiva mašna ukrašena raznobojnim kamenčićima, što je sjajan način da se upotpuni potpuno crni stajling.

Ata Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading