Dragana Mićalović

Dragana Mićalović ima predlog za najopušteniji i najefektniji stajling, ovo svaka devojka obožava (foto)

Autor:

28.01.2024 17:29

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Stil Dragane Mićalović devojke njenih godina obožavaju, glumica ne greši kada je moda u pitanju



 

Dragana Mićalović vredno radi na nekoliko projekata paralelno, pa retko možemo da je sretnemo na nekom prestoničkom događaju.

Tako je samo pratimo po društvenim mrežama na kojima je veoma aktivna, a jedna od najkomentarisanijih tema kada je ona u pitanju, svakako je stil Dragane Mićalović.

Ata Images

 

Iako je svoju karijeru počela kao mlađa sestra jedne od naših najafirmisanijih glumica Slobode Mićalović, vrlo brzo je postala ime za sebe - pokazavši svoj talenat, manire, prefinjenost i prirodnu lepotu.

Miljenica „sedme sile" se i ovog puta našla u centru pažnje nakon što je na svom Instagram profilu podelila fotografiju kojom oduzima dah.

Stil Dragane Mićalović je besprekoran

Glumica je predstavila jedan stajling za svakodnevne obaveze i snimanja kojim je ponovo pokazala zašto je stil Dragane Mićalović jedan od omiljenih mlađim damama.

 

 

Šminka u nijansama kafe, suptilne lokne i kombinezon karamel boje savršeno su joj isticali braon oči i kosu. Iako je uglavnom modno pravilo da se boja tena, kose i očiju ne stapa sa bojom garderobe, već da pravi kontrast.

Pročitajte Prepoznajete li ih? Ovo su sestre Mićalović kao devojčice, jedna se baš promenila (foto)

Ipak, Dragana je, odabravši nešto svetliju nijansu garderobe, savršen primer da u svakom pravilu postoje izuzeci jer je ovo jedno od njenih najboljih izdanja do sada.

A priznaćete, svakim novim stajlingom iznova oduševi.

Komentari. (0)

Loading