Sestre Mićalović

Prepoznajete li ih? Ovo su sestre Mićalović kao devojčice, jedna se baš promenila (foto)

Autor:

26.10.2023 10:26

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sestre Mićalović sa pravom nose epitet najlepših glumica, a evo kako su u mladosti izgledale



Sloboda i Dragana Mićalović osim što slove za najlepše glumice, ponosno nose titule i najtraženijih dramskih umetnica poslednjih nekoliko godina.

Sestre Mićalović nikada nisu krile koliko su bliske, Dragana je uvek govorila kako su je starija sestra Sloboda i zet Vojin sačekali raširenih ruku kada je došla iz njihovog rodnog Leskovca.

Instagram

 

O njihovoj lepoti bespredmetno je pričati, glumice plene i očaraju svakog ko ima priliku da ih upozna. Malo ko zna da Dragana i Sloboda imaju još jednu sestru, najstariju među njima, Mirjanu.

Ona je odlučila da svoju karijeru gradi daleko od pozorišnih dasaka, a koliko su vezane, pokazuju fotografije koje neretko objavljuju na društvenim mrežama.

Sestre Mićalović bile su prelepe u mladosti

Sve tri sestre Mićalović nasledile su lepotu od majke Milice, koja im je najveća podrška od kako su ostale bez oca, inače glumca, Dragana Mićalovića kada je preminuo usled teške bolesti.

Indir Merdanović

 

Ovih dana na Instagramu je osvanula fotografija kako su glumice i njihova najstarija sestra izgledale kao devojčice, a pretpostavljate, komplimenti su se samo nizali u komentarima ispod slike.

Pročitajte Modni okršaj sestara Mićalović - Sloboda provokativna, a tek da vidite Mirjanu... (foto)

Na pomenutoj fotografiji iz porodičnog albuma imamo priliku da vidimo kako je lepa Gaga izgledala kao beba, a mnogi njeni fanovi složili su se da je nikada ne bi prepoznali. 

Osim toga, tu je i Slobodin prepoznatljivi osmeh kojim očara svakoga ko ima prilike da je upozna. 

Jedno je sigurno, sestre Mićalović se nisu mnogo promenile iz perioda kada su bile devojčice, jer su među retkim javnim ličnostima koje se uvek trude da održe prirodan izgled, što ih izdvaja od ostalih poznatih dama.

Fotogafiju sestara Mićalović pogledajte OVDE

Komentari. (0)

Loading