Jelena Đoković

Od CENE TAŠNE će vam se zavrteti u glavi: Najbolje izdanje supruge Novaka Đokovića

Autor: Gloria.rs

05.06.2022 13:34

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ovo je nabolje izdanje Jelene Đoković dosad, a glavni modni detalj o kome svi pričaju je njena tašna koja košta pravo malo bogatstvoPre dva dana u Beogradu je održan humanitarni koncert u MTS dvorani u Beogradu za decu aleksinačkih rudara pod nazivom "Brod plovi za decu rudara".

Srpska pravoslavna crkva i Fondacija Novak Đoković pridružili su se humanitarnoj akciji za sakupljanje sredstava za porodice rudara nastradalih u nesreći u rudniku Soko. SPC i Fondacija "Đoković" donirali su po 20.000 evra, koliko je prikupljeno i od ulaznica za predstavu "Brod plovi za decu rudara". 

Pročitati i: "A gde žuriš": Neobična rođendanska čestitka suprugu Novaku

Ata Images

 

Ono što je nama zapao za oko, je neverovatno izdanje Jelene Đoković, i ne pamtimo kada smo je skoro videli u ovako savršenom modnom izdanju. Društvo joj je pravio suprug, Novak Đoković koji je, takođe, odlično bio stilizovan. Poslednji put kada je bila u Srbiji svi su komentarisali njen i Novakov izbor za svadbu gde je išla u baletankama i s nestilizovanom, vezanom kosom. 

Pročitati i: Novak Đoković u društvu dobro poznate pevačice, kako će Jelena reagovati

Ata Images

 

Sada, izabrala je usku suknju i maicu koju je upasala, a tu su i štikle, ali ono što je naviše pažnje privuklo je tašnica Louis Vuitton koja košta neverovatnih 5200 dolara.

Ata Images

 

Radi se o limiranom izdanju tašnice koja nosi naziv "Monogram Canvas Petite Malle Bag". Torbica je na tržištu od 2014. i retko gde se može naći, dolazi u nekoliko dizajna i boja, na njihovom oficijalnom sajtu je trenutno nedostupna, a mi smo je našli na sajtu Yoogiscloset, gde košta upravo 5200 dolara. 

Pročitati i: Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Louis Vuitton screenshot

 

Kako se vama dopada Jelenin izbor?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading