Jelena i Novak

Novak Đoković posle 18 godina ljubavi otkrio šta misli o razvodu od Jelene

Autor:

20.04.2023 21:15

Foto: Photo by Joe Maher/Getty Images

Foto: Photo by Joe Maher/Getty Images

Novak Đoković razvod od supruge Jelene komentariše sa osmehomNovak Đoković razvod od supruge Jelene ne može ni da zamisli, pa kada se u medijima nađe neki od takvih napisa, Nole i Jelena se samo smeškaju.

Getty Images

 

Najbolji teniser sveta već 18 godina u srećnoj je i skladnoj emotivnoj vezi. Na pitanje šta mu prvo prođe kroz glavu kad pročita povremena medijska nagađanja o stabilnosti u njegovom bračnom životu, Novak je za hrvatsku Gloriju svojevremeno rekao:

- Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam.

Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

Pročitajte Bolest Dijane Đoković dugo je skrivana od Novaka, ova fotografija sve otkrila (foto)

Profimedia

 

Najbolji svetski teniser istakao je da ni on ni njegova supruga nisu opterećeni datumima, već da jedno drugom izjavljuju ljubav svaki dan.

- Ni Jelena ni ja nismo opterećeni takvim formalnostima. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan negujemo, da ne zapustimo ono što našu ljubav čini tako snažnom.

Za svaki odnos je važno da ne podrazumevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni... Posvetio sam se svemu što je nama važno - rekao je Novak.

Novak Đoković ‒ Razvod od Jelene je ludost

Novak Đoković razvod definitivno ne želi ni da komentariše, a ne da o njemu misli.

On je naveo šta ga kod Jelene oduševljava i posle 18 godina ljubavi.

Pročitajte A vi plaćajte privatne časove! Jelenin postupak kao motivacija roditeljima - Ovako se deca uče (video)

Profimedia

 

- Sve. Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene ‒ kazao je Nole.

Novak je za ovaj hrvatski medij odgovorio i na pitanje da li je istina da su očevi slabiji na ćerke.

- Uh, ne bih da generalizujem, ali mislim da jeste. Tara je toliko umiljata, nežna, sada sve više traži mene. Ranije je bilo mama, mama. Sada kada me vidi, tako me nežno zagrli da svet staje - iskren je teniser.

Profimedia

 

Novak je više puta isticao da mu je najveći uspeh u životu to što je otac dvoje preslatkih mališana. Na pitanje da li bi voleo da i Tara i Stefan krenu njegovim stopama, Đoković je iskreno odgovorio:

- Voleo bih da veruju u svoje snove, da sanjaju, vredno rade i da im se snovi ostvare. Ja živim svoj san. To želim i svojoj deci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading