Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Autor:

11.02.2022 21:00

Foto:

Foto:

Devojka Novakovog brata Đorđa. Saška progovorila o porodici Đoković



Atraktivna voditeljka Saška Veselinov ukrala je pažnju domaće javnosti kada je objavljeno da uživa u ljubavi sa Noletovim bratom, Đorđem. Uprkos činjenici da su kratko bili zajedno, Saška je tokom drame koju je Novak proživljavao u Mleburnu hrabro stajala rame uz rame sa porodicom Đoković, pružajući punu podršku najboljem svetskom teniseru.

- I pre nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu u mojoj kući je Novak bio član porodice. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio naš uzor tokom odrastanja - objašanjava Saška na početku razgovora za Blic.

Pročitajte Jedan detalj otkrio sve: U kakvim su odnosima Jelena i devojka Novakovog brata

Mnoge je zanimalo u kakvom je Saška odnosu s Jelenom, Novakovom suprugom, a sudeći po njenim rečima njih dve u dobrim su odnosima.

- Jelena i ja smo u dobrim odnosima - počela je svoje izlaganje Saška, te nastavila - upoznala sam celu Đoletovu porodicu. Kod nas dvoje sve ide brzim tokom, pa smo i upoznavanje članova porodice vać na samom početku odradili. Novak i Jelena nisu često u Srbiji, ali uspevamo da se uklopimo i družimo. Uvek se radujem susretu sa njima i njihovom decom - ispričala je harizmatična voditeljka.

Pročitajte Opustila se: Saška Veselinov u noćnom provodu s atarktivnim muškarcem

Za budućeg svekrva i svekrvu ima samo reči hvale.

- Dijana i Srđan su ozbiljni carevi. Oni baš imaju mladalačku eneriju. Sa Dijanom se može pričati o svemu, a sa Srđanom se igra bilijar. Ali da se unapred zna, on pobeđuje - našalila se Saška za kraj.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading