Novak Đoković u društvu dobro poznate pevačice, kako će Jelena reagovati

Autor:

21.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Novak Đoković uživa u drušvu dobro poznate pevačice



Najbolji svetski teniser Novak Đoković izaziva mnogo pažnje svakim svojim potezom. Nedavno, svu pažnju ukralo je njegovo navodno druženje s estradnom zvezdom, pevačicom Milicom Pavlović, koja je inače njegov veliki obožavalac, ali i komšinica.

Novak Đoković uživa u njenom društvu

Prvi tekstovi o njima u domaćim medjiima osvanuli su nakon što je javnost saznala da među nekolicinom ljudi koje Nole prati na društvenoj mreži Instagram stoji i MIličino ime. Ubrzo nakon toga oglasila se i sama Miilca.

Pročitajte Ovo menja sve: Rastanak koji bi skupo mogao da košta Novaka Đokovića

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! - ispričala je ona tada.

Pročitajte Novak spreman da se odrekne svega: Žrtvovaću trofeje ako se zahteva vakcina!

Kako prenosi Informer, u međuvremenu su se Novak i Milica i upoznali, te su otišli i na ručak.

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! - navodi izvor.

Pitanje koje se samo nameće, jeste kako će Noletova supruga reagovati na ove napise, s obzirom da nije veliki ljubitelj nepotrebnog eksponiranja u javnosti, no za sada se nije oglašavala te ćemo razvoj situacije videti u periodu koji je pred nama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading