Žuto je njena boja: Kejt Midlton blista u haljini srpske dizajnerke

Autor:

23.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Stil Kejt Midlton često je glavna tema modnih magazina širom sveta



Nije bitno da li je reč o ležernim ili elegantnim odabirima, vojvotkinja od Kembridža blista u svakoj prilici, te kao i obično služu kao svojevrsna inspiracija damama širom sveta.

Stil Kejt Midlton - pun pogodak

Kejt i njen suprug princ Vilijam, ovih dana obilaze Karibe, a vojvotkinja svakodnevno privlači pažnju svojim inovatinim modnim kombinacijama.

Pročitajte Omiljeni parfemi vojvotkinja i zašto im je zabranjeno da ih koriste

gettyimages

 

Kejt se naime, tokom ove posvete pojavila u haljini srpske dizajnerke Roksande Ilinčić u prepoznatljivoj žutoj boji. Ovo nije prvi put da vojvotkinju vidimo u njenim kreacijama.

Podsetimo, pre dve godine, dok su princ Vilijam i Kejt Midlton radili od kuće, vojvotkinja od Kembridža privukla je mnogo pažnje kada se pojavila u jednoj staroj haljini koja je svojevremeno zapalila britansku modnu scenu. Reč je o žutoj haljini midi dužine koja nosi potpis jedne od najcenjenijih dizajnerki u Velikoj Britaniji, takođe naše Roksande Ilinčić.

Pročitajte Trenerka, patike i vezana kosa: Izdanje Kejt Midlton o kome će se pričati

Danima su modni portali u Engleskoj i širom Evrope pisali o magičnom efektu ovog komada, čak i uprkos tome što je Kejt sedela ispred laptopa i video se samo gornji deo njene odevne kombinacije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading