Kejt Midlton ovo nikad ne radi: Vojvotkinja strogo poštuje ovo pravilo

Autor:

09.11.2021 18:00

Foto:

Foto:

Kejt Midlton poštuje pravila Britanske kraljevske porodice, te ne dovodi u pitanja stare običaje koji su svojevremeno diktirali pravila koja se i danas poštuju.



Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton važi za modnu ikonu, koja je svojim kombinacijama i savetima inspirisala brojne pripadnice nežnijeg pola širom sveta. No, iako je njen modni ukus perfektan, o njenim makeup rutinama, te sadržaju torbice za kozmetiku vrlo malo se zna, ipak jedna stvar je sigurna - u njoj se ne nalazi lak za nokte.

gettyimages

 

Kejt Midlton poštuje pravila kraljevske porodice

Kako je u današnje vreme sve izuzetno pristupačno, te putem raznih platformi možemo pratiti svaki korak slavnih ličnosti, očigledno je da Kejt nikada nema nalakirane nokte, baš kao i kraljica Elizabeta II, koja nikada u javnosti nije viđena sa lakom na noktima.

A šta se zapravo krije iza svega? Objašnjene nam je ponudio magazin 'Marie Claire' koji prenosi da je ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno da nose lakove jarkih boja, te da im je jedino dozvoljeno korišćenje prozirnog, odnosno bezbojnog laka.

Pročitajte i Ponosni roditelji Kejt i Vilijam objavili fotku naslednice, a razlog će vas oduševiti!

gettyimages

 

S obzirom da, kako smo naveli na početku teksta, na Kejt ugledaju brojne devojke i žene širom sveta, postoji mogućnost da ovo čudno pravilo kraljevske porodice postane globalni trend, no da bi videli da li će se to stvarno dogoditi moraćemo ipak da sačekamo.

Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja Ilic

09.11.2021 20:52

Nije bezbojni nego mlecno roze lak nosi ....na tu temu su pisali dosta.....a pravilo je glupo...uopste nema poentu