Prava žena na pravom mestu: Kejt Midlton ponovo zadala domaći zadatak

Autor:

11.11.2021 16:30

Foto:

Foto:

Stil Kejt Midlton zaista je neprikosnoven, vojvotkinja od Kembridža još jednom je pokazala da joj, što se mode tiče - nema ravne.



Vojvotkinja od Kembridža nedavno se pojavila na otvaranju dve nove galerije u ratnom muzeju. Kejt je zvanično otvorila 'The Second World War Galleries' i 'The Holocaust Galleries', koje su navodno kreirane povodom 75-godišnjice od završetka Holokausta.

Kejt je sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža odlučila i da podelia dve fotke ljudi koji su preživeli strahote Holokausta sa unučićima, no uprkos izuzetno bolnoj i osetljivoj temi koja je tema ovih galerija, ponovo je u prvi plan isplivao nepogrešiv stil vojvotkinje.

Gettyimages

 

Stil Kejt Midlton pravi u pravo vreme

Kejt je za ovu priliku odabrala interesantnu kombinaciju. Naime, vojvotkinja od Kembridža odlučila se za bluzu inspirisanu morskim stilom, kobalt plavi kaput, teget pantalone i salonke u istoj boji od prevrnute kože. Kaput sa interesantnim detaljem crvenog cveta ukrao je pažnju, a Kejt je kosu isfenirala u svom stilu - blagi talasi, šminka je kao i uvek bila umerena, a vojvotkinja koja je poznata po dijamantskom nakitu, ovaj put izabrala je prelepe viseće minđuše sa safirom.

Pročitajte i Kejt Midlton ovo nikad ne radi: Vojvotkinja strogo poštuje ovo pravilo

Gettyimages

 

Još jedna interesantna činjenica jeste da se Kejt bavi fotografijom, a na ovim izložbama svoje mesto našle su i njene dve fotke. Zbog toga Kejt je izrazila veliku zahvalnost, kao i za gostoprimstvu koje ju je sačekalo po dolasku u muzej.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading