Trenerka, patike i vezana kosa: Izdanje Kejt Midlton o kome će se pričati

Autor:

03.02.2022 14:00

Foto:

Foto:

Kejt Midlton iznenadila obožavaoce neobičnim izgledom, a povod je sve oduševio.



Vojvotkinja od Kembridza, Kejt Midlton, navikla je svoje obožavaoce širom sveta na elegantan i otmen izgled. No, ovog puta napravila je izuzetak, te se pojavila u patikama, trenerci i s vezanom kosom i to ni manje ni više već na terenu za ragbi.

Pročitajte Kraljevska porodica objavila radosne vesti: Kejt Midlton blista

Naime, na zvaničnom Instagram profilu kraljevske porodice osvanule su fotografije Kejt Midlton, na kojima vojvotkinja igra ragbi u izdanju u kom zaista nemamo prilike često da je vidimo.

Povod za tako nešto jeste činjenica da je Kejt izabrana za predstavnika Ragbi udruženja, ali takođe i činjenica da se prvenstvo za žene u pomenutom sportu održava ove godine.

Široki osmeh koji je konstantno krasio njeno lice dovoljno govori koliko se lepo vojvotkinja osećala u novoj ulozi, a ona i njen suprug VIlijam, na svom zvanično Instagram nalog podelili su interesantan snimak Kejt sa ragbistima, gde su je sportisti u jednom trenutku bacali i u vazduh.

- Fantastično je upoznati igrače, osoblje i sudije koji predstavljaju sport na najvišem nivou. Obula sam čak i patike da bih osetila i isprobala kako timovi treniraju. Obema ekipama želim puno sreće na nadolazećim turnirima!', piše ispod snimka na Instagramu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading