Može i ovako: Sanja Vučić u nesvakidašnjem izdanju

Autor:

12.11.2021 19:00

Foto:

Foto:

Stli Sanja Vučić često je predmet rasprava, mnogi modni kritičari smatraju da atraktivna članica grupe 'Hurricane' ponekad pretera, no ona je ovog puta pokazala da i u opušteno izdanju može neverovatno da izgleda.



Atraktivna pevačica i članica sastava 'Hurricane' Sanja Vučić (28) navikla je svoje obožavaoce na izuzetno provokativna izdanja, koja često nailaze na oprečne komentare određenih modnih kritičara. No, ovog puta Sanja je pokazala da i u takozvanom 'casual' izdanju može da izgleda neverovatno.

Naime, atraktivna pevačica na svom Instagram profilu objaila je fotku u komplet plavoj trenerci, te dugačkoj žutoj jakni. Ono što je ostavilo poseban utisak na njene obožavaoce jeste i promena frizure, koja sudeći po komentarima odlično pristaje popularnoj pevačici.

Pročitajte i Sanja Vučić sada važi za prelepu ženu, a kako je izgledala na početku karijere?

Iako smo od nje navikli na nešto potpuno drugačije, Sanja je pokazala da joj i pomenuti 'casual' stil odlično stoji, te da ima širok izbor prilikom kombinovanja komada, šta vi mislite da li joj ova kombinacija pristaje bolje nego neke prethodne ili pak treba da se drži proverenog recepta.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading