Varnice očigledne

Sanja Vučić provokativnim plesom zavela OVOG fudbalera?

Autor:

29.06.2021 12:45

Foto:

Foto:

Sanja Vučić oduševila je našeg poznatog fudbalera novim imidžom i provokativnim plesom.Atraktivna Hurikanka Sanja Vučić svojim neverovatnim izgledom privlači mnogo pažnje. Članica grupe koja nas je predstavljala na ovogodišnjoj Evroviziji oduševila je domaću javnost svojom energijom i harizmom, a od tada, svaki njen potez propaćen je s posebnom pažnjom.

Ovog puta, Sanja je odlučila da koriguje svoj izgled, te su na njoj ponovo zablistale afro lokne. Pevačica je svoj novi izgled predstavila provokativnim video snimkom koji je objavila na svom Instagram profilu, a sudeći po komentarima i 'sviđanjima' i obožavaoci su oduševljeni ovom promenom.

Pročitajte i Nakon Evrovizije, tetovaža: Pogledajte šta je Sanja Vučić iscrtala preko celog ramena

Međutim, jedna komentar posebno nam je ukrao pažnju, a u pitanju je Srpski reprezentativni fudbaler Nemanja Gudelj. On je njen video komentarisao emotikonom koji pleše, a Sanja mu je odgovorila emotikonom srca, poljupca i zeca.

Pročitajte i Italijanski zavodnik očarao Sanju Vučić: Udala bih se za njega!

Instagram screenshot

 

Da li je u pitanju njihova interna šala ili se sve dogodilo spontano za sada nije poznato, međutim čini se da određene simpatije postoje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading