Nešto više od prijateljstva? Sanja Vučić komentarisala fotku atraktivnog fudbalera

Autor:

15.11.2021 23:30

Foto:

Foto:

Dečko Sanje Vučić sasvim sigurno jedna je od najpoželjnijih titula, no atraktivna pevačica za sada vešto izbegava da govori o svom emotivnom životu.



Atraktivna članica ženskog tria 'Hurricane' Sanja Vučić vešto izbegava da govori o svom ljubavom životu, nakon kraha romanse sa Nikolom Đorđevićem, koji je svojevremeno učestvovao i u rijaliti programu. Od tada, domaća javnost zna vrlo malo o ljubavnomo životu Sanje Vučić, no atraktivna pevačica s vremena na vremen da određenog povoda za sumnju.

Tako je pre nekog vremena konstantno ostavljala vrlo interesantne komentare na fotografije reprezentativnog fudbalera Nemanje Gudelja, no kada su mediji počeli na sav glas da pričaju o tome, pevačica je odlučila da iste svede na minimum.

No, povod za nove napise jeste njen komentar na nedavnoj fotki koju je objavio oficijalni Instagram profili fudbalskog saveza Srbije, a na kojoj se, pogađajte, nalazi upravo Nemanja Gudelj. Pevačica je ispod pomenute fotke ostavila niz emotikona srca.

Pročitajte i Može i ovako: Sanja Vučić u nesvakidašnjem izdanju

Instagram screenshot @fudbalskisavezsrbije

 

Ipak, Sanja je svojevremeno prilikom gostovanja u popularnoj emisiji Amidži šou, objasnila da su ona i Nemanja, kao i njegov brat Dragi samo dobri prijatelji i ništa više od toga.

- Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip - rekla je svojevremeno Sanja, no kako ni tada nije bila preterano ubedljiva u svom obrazloženju spekulacije su se nastavila, manjim intenzitetom, ali jesu. A da li među njima zaista ima ljubavnih varnica? Da bi saznali odgovor na ovo pitanje moraćemo da sačekamo, no nema sumnje da će u jednom trenutku situacija postati dosta jasnija kada je reč o dečku Sanje Vučić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading