Sanja Vučić sada važi za prelepu ženu, a kako je izgledala na početku karijere?

Autor:

03.08.2021 20:35

Foto:

Foto:

Sanja Vučić na početku karijere izgledala je podjednako dobro kao i sada, a iako su određeni detalji drugačiji, njih možemo pripisati tadašnjoj modi, te načinu oblačenja.



Atraktivna članica grupe Hurricane Sanja Vučić (27) važi za jednu od najpoželjnijih dama na domaćoj sceni. Njena neverovatna harizma, savršen stajling te neosporan talenat neki su od epiteta koji odlično opisuju mladu pevačicu.

S obzriom na činjenicu da se mnoge poznate dame od prvog pojavljivanja na sceni podosta promene, mnogi su se zapitali da li je Sanja i na početku svoje karijere bila lepotica kakvom je sada znamo. Pevačica je rešila da otkloni sve dileme, te je na svom Instagram profilu objavila fotku, koja je prema njenim rečima napravljena 2012. godine.

Pročitajte i Natrontala se: Sanja Vučić iznenadila izdanjem sa plaže

Očigledno je da se Sanja minimalno promenila, a ono što se jeste promenilo svakako je moda, te način šminkanja i oblačenja. Mnoge pozate ličnosti oduševljeno su komentarisale pomenutu fotku, a Sanjina kolegnica Jelena Tomašević njenu lepotu uporedila je sa čuvenom pevačicom Oliverom Katarinom.

Za kratko vreme fotka je skupila veliki broj sviđanja, što dovoljno govori koliko je Sanja oduševila svoje obožavaoce istom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading