Italijanski zavodnik očarao Sanju Vučić: Udala bih se za njega!

Autor:

14.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Pevačica Sanja Vučić posle kraha veze sa bivšim dečkom odlučila je da se potpuno posveti karijeri, te Evrosongu gde će predstavljati našu zemlju, međutim šarmu italijanskog predstavnik nije odolela.



Članice grupe Hurricane, koja predstavlja našu zemlju na Evrosongu 2021. godine potpuno su oduševile ne samo domaću već i svetsku javnost. Osim toga, naše devojke očarale su i ostale učesnike, a jedna od devojaka, Sanja Vučić 'ukrala' je pažnju članu italijanske grupe 'Maneskin' Damijana Dejvia.

Kako navodi Blic, Sanja svaki slobodan trenutak provodi u društvu italijanskog zavodnika, a na njegovo udvaranje odlučila je da odgovori:

Ataimages

 

- Pored restrikcija koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstantno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

Kako dalje navodi izvor za pomenuti medij pojedini novinari primetili su da između Sanje i Italijana postoje određene simpatije.

- Na konferenciji za novinare pitali su da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću - priča pomenuti izvor iz naše delegacije.

Pročitajte i Uoči putovanja na Evroviziju - Slatke muke pred Roterdam za "Hurricane"

- On je prelep  muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je.. Prestaćću da pričam.. Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je ispričala Sanja za sajt 'Wiwibloggs'.

Da li će Sanja nakon iznenadnog rastanka sa bivšim dečkoom mir pronaći kraj italijanskog zavodnika, ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading