Samo za Gloriju

On nije tip koji bi se zalepio za pevačicu: Sanja Vučić objasnila svoj odnos s atraktivnim sportistom

Autor:

07.12.2021 16:00

Foto:

Foto:

Članica grupe Hurricane Sanja Vučić otkriva da je u prijateljskim odnosima sa igračem srpskog nacionalnog tima Nemanjom Gudeljom, s kojim su je poslednjih nedelja povezivali, i objašnjava simboliku najdražih tetovaža.



Kako je skoro godinu bez emotivnog partnera, pevačicu grupe Hurricane Sanju Vučić (28) sve češće povezuju sa poznatim i nepoznatim muškarcima. Poslednji u nizu je bio fudbaler reprezentacije Srbije i Sevilje Nemanja Gudelj.

- Mi smo prijatelji. Muško-ženska prijateljstva su moguća. Naravno da sam mu čestitala plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. O utakmici nismo razgovarali jer sam laik za fudbal. Dva dana posle toga mu je bio rođendan, pa sam mu i to čestitala. Bliska sam sa Nemanjom, kao i sa njegovim bratom Dragišom, kojeg bolje poznajem, i sa njihovom sestrom Vanjom. U mom odnosu s njim nema ničeg drugog do prijateljstva. Ne znam zašto svi misle da smo u vezi. Nisam osoba koja bi se zainteresovala za fudbalera, niti je on tip koji bi se zalepio za pevačicu. Ne uklapamo se u taj stereotip - objašnjava Sanja.

Pročitajte i Nešto više od prijateljstva? Sanja Vučić komentarisala fotku atraktivnog fudbalera

Jovanka Bojković

 

Skoro godinu je u singl statusu, još od kada je raskinula vezu sa Nikolom Đorđevićem pred njegov ulazak u jedan rijaliti program.

- Iza mene je ta veza od dve godine koja je bila jako turbulentna. Morala sam da se odmorim. Htela sam da se posvetim poslu i iz toga se izrodilo da sam počela više da pišem tekstove pesama. A da me momci muvaju, muvaju me.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (0)

Loading