Uoči putovanja na Evroviziju - Slatke muke pred Roterdam za "Hurricane"

Autor:

05.05.2021 20:27

Foto:

Foto:

Članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević kažu da je raspoloženje u timu sjajno i poslednje dane pred odlazak provode na celodnevnim probama



Članice muzičke grupe "Hurricane", Sanja Vučić (27), Ivana Nikolić (25) i Ksenija Knežević (24) s velikim nestrpljenjem iščekuju 9. maj, kad će otputovati za Roterdam. Tamo će s pesmom "Loco, Loco" učestvovati na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije 20. maja.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Članice benda Hurricane menjaju imidž!

Jakov Simović/Gloria

 

- Jedva čekamo da otputujemo. Naš tim čine autori pesme Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, prateći vokali, koreograf Milan Gromilić, stilistkinja Ana Milojević, šminker Aleksandar Đikić, frizerka Srna na čelu sa šeficom delegacije Anjom Rogljić iz RTS-a kao i još nekoliko kolega.

Sanja, Ivana i Ksenija priznaju da su uzbuđene, ali da je reč o pozitivnoj tremi koja je uvek dobrodošla.

Pročitajte i Uraganke će pevati pred publikom na Evroviziji? Holandska vlada "popustila" epidemiološke mere na prestižnom takmičenju

Promo

 

- Raspoloženje u timu je odlično, jako smo srećne. Euforija raste iz dana u dan i jedva čekamo da stignemo tamo pa da nas ta evrovizijska energija potpuno osvoji. Konkurencija ove godine jeste jaka i ima sjajnih pesama. Ali mi smo se maksimalno trudile da sve bude sjajno i da zablistamo.

Poslednje dane pred put provode u studiju, kako bi nastup dovele do perfekcije.

- Probe protiču sjajno, imamo ih svakodnevno i dosta je naporno, ali to su sve, kako kažu,"slatke muke". A obzirom da radimo sa profesionalcima, oni nam pomažu da nam sve bude mnogo lakše i lepše- tvrde devojke.


 

 

 

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading