Nećete odoleti

Papuče koje će sasvim sigurno pronaći mesto u Vašem gardaroberu!

Autor:

24.04.2021 14:00

Foto:

Foto:

Papuče nove sezone podsećaju na one za kuću - ravne su, udobne i mekane, mogu biti kožne, krznene ili platnene, a lepo je kad se izdvajaju nekim neobičnim detaljem



Nakon što smo toliko dugo boravili u svojim domovima u prijatnim trenerkama i mekanim papučama, više nam se ne izlazi napolje u nečemu što steže i žulja. Kada su pravili obuću za novu sezonu, za proleće i leto 2021, modni dizajneri najveću pažnju obratili su na ravne sandale i papuče, koje po mnogo čemu podsećaju na one kakve svako od nas ima kod kuće.

Profimedia

 

Jedne od najprodavanijih na Amazonu su UGG Coquettes, prve kad su kvalitet i udobnost u pitanju, što odlikuje i čuvene Gucci papuče sa krznom koje već nekoliko godina među ljubiteljima mode izazivaju ili obožavanje, ili gađenje. Nekome predivne, nekome nimalo, one i danas mogu da se kupe na sajtu brenda po ceni 995 dolara.

Pročitajte i Magnolija u vašem ormaru: Floralni printovi hit ovog proleća!

Profimedia

 

Ukoliko niste fan krzna, odaberite neki drugi model koji je za novu sezonu izbacio poznati italijanski brend - tu je čitava serija ravnih papuča sa zatvorenim vrhom u vedrim bojama, sa logom kuće.

Po uzoru na klasične Gucci mnogi brendovi lansirali su slične modele, a tu su i nešto drugačije papuče modnih kuća Cult Gaia, Jimmy Choo, Fendi. Papuče za proleće mogu biti sa zatvorenim i otvorenim vrhom, sa biserima, perlicama, mašnicama, od kože, satena, plastike ili platna, ali je važno da su ravne, mekane i udobne.

 

Komentari. (0)

Loading