Žene su poludele za ovim: jedan od vodećih trendova u 2021. godini!

Autor:

15.05.2021 12:35

Foto:

Foto:

Blage i svetle boje gledaćemo svuda oko nas u novoj sezoni, a posebno na lepršavim haljinama, sandalama i malim tašnama



Osim crno-belih kombinacija, belih haljina i patika, predimenzioniranih ramena, pruga i tufnica, riblje mreže, cvetnog dezena, svuda oko nas ćemo, ovog proleća i leta, viđati pastelne nijanse - jedan od vodećih trendova u 2021. godini. Iako se pojavljuje na pistama skoro svake sezone, ono što je sada drugačije jeste to što dizajneri predlažu da nosite pastel od glave do pete.

gettyimages

 

Tačnije, treba da postanete prava hodajuća poslastica od žene. Ako vam na pamet padaju bombone, šećerna vuna, makaronsi, zaboravite sve to i pomislite na sorbe. Ove godine nose se sve nijanse sorbea, popularnog francuskog slatkiša koji od sladoleda razlikuje to što nema mlečnih masti i jaja.

Pročitajte i Svet mode se oprašta od slavnog kreatora

gettyimages

 

A da je to super, uveravaju nas modne kuće Miu Miu, Prada i Hermès, mada u svojim kolekcijama nežne boje imaju i Balmain, Chanel, Isabel Marant.

Nijansa koja dominira među pastelnim jeste roze, najnežnija boja spektra (pomislite na sorbe od lubenice), koju možete da kombinujete sa bledožutom, neboplavom, mint zelenom i lila. Nećete pogrešiti ni ako spojite pastelni i jarki neonski kolorit, a dozvoljeno je čak i da se ofarbate u bledoroze nijansu, što je već nekoliko godina u samom vrhu trendova kad su boje za kosu u pitanju. 

Pročitajte i Papuče koje će sasvim sigurno pronaći mesto u Vašem gardaroberu!

gettyimages

 

 

Komentari. (0)

Loading