Milomir i Vesna

Salonac sa pogledom na Botaničku baštu: Ovde žive Milomir Marić i Vesna Radusinović, poseban portret krasi dnevni boravak (foto)

Autor:

14.11.2023 15:50

Foto: Stevan Pešić

Foto: Stevan Pešić

Dom Milomira Marića i Vesne Radusinović uređen je sa puno ljubavi



Uprkos činjenici da nisu venčani Milomir Marić i Vesna Radusinović godinama uživaju u skladnoj zajednici.

U salonskom stanu nadomak Botaničke bašte pronašli su mir i sreću, a dom Milomira Marića i Vesne Radusinović uređen je sa puno ljubavi. 

Luka Šarac

 

Iako se dugogodišnji partneri trude da svoju privatnost sačuvaju od radoznalih pogleda, zahvaljujući društvenim mrežama dobili smo priliku da vidimo kako dom Milomira Marića i Vesne Radusinović izgleda. 

Pročitajte To je zaista on - Ovako je Milomir Marić izgledao pre 30 godina, malo ko bi ga prepoznao (foto)

Ko je zadužen za uređenje porodičnog gnezda lako se može zaključiti po brojnim sitnicama koje krase ovaj ušuškani stan, a na sve strane raspoređene su vaze sa buketima svežeg cveća.

Instagram

 

U vreme praznika dom Milomira Marića i Vesne Radusinović pretvara se u pravu bajku, čemu svedoče fotografije na kojima je u prvom planu prelepa dekoracija za koju spisateljica ima „dobro oko“.

Instagram

 

Instagram

 

Centralno mesto u stanu opremljenom klasičnim stilskim nameštajem zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj su Vesna i njen sin Vedran iz dečačkih dana.

Pročitajte Baš su bili par, svi su se okretali za njima - Njemu je pre Marića Vesna Radusinović rekla DA, uvek je bio u društvu poznatih

Na prvi pogled upečatljiva je ljubav prema književnim delima zbog čega je Vesnin i Marićev dom prepun knjiga kojih ima toliko da ne mogu sve da nađu svoje mesto na postojećim policama.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Dom Milomira Marića i Vesne Radusinović oslikava njihov ukus i temperament, a moderan enterijer se, sudeći po komentarima na Instagramu, dopao i njihovim pratiocima. 

Komentari. (0)

Loading