Milomir Marić

To je zaista on: Ovako je Milomir Marić izgledao pre 30 godina, malo ko bi ga prepoznao (foto)

Autor:

20.09.2023 10:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Izgled Milomira Marić u mladosti privukao nezapamćenu pažnju javnosti



Milomir Marić novinar i voditelj emisija ”Goli život” i ”Ćirilica” poznat je po svojim direktnim pitanjima koje se ne ustručava da postavi javnim ličnostima.

ATA Images

Nakon završene osnovne i srednje škole u rodnom gradu, diplomirao je žurnalistiku na Fakultetu Političkih Nauka u Beogradu, a zavidnu karijeru otpočeo je 1970. godine u časopisu ”Duga” gde je radio kao novinar. 

Pročitajte Baš su bili par, svi su se okretali za njima - Njemu je pre Marića Vesna Radusinović rekla DA, uvek je bio u društvu poznatih

Iako ga znamo kao voditelja kratke i sede kose, svojevremeno je spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović na Instagramu podelila fotografiju iz 1993. godine na kojoj je izgled Milomira Marića potpuno drugačiji.

- Pronađeno među starim fotografijama. Kad smo bili mali, redakcija Duge, 1993. godine - napisala je ona ispod fotografije.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Atraktivni izgled Milomira Marića u mladosti mnoge je iznenadio, a primetno je da je u to vreme imao crnu kosu i dužu frizuru od ove koju već godinama neguje.

Iako na prvi pogled možda deluje neprepoznatljivo, krupne oči i prodoran pogled, ostali su isti. 

Stevan Pešić

 

Podsećanja radi, Milomir Marić godinama uživa u zajednici sa spisateljicom Vesnom Radusinović.

Uprkos tome što nikada nisu ozvaničili svoju vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova, a ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

Komentari. (1)

Loading
Baka

24.09.2023 20:23

Lepa fotografija dvoje lepih ljudi.