Dženifer Aniston

Godine su učinile svoje: Dženifer Aniston osedela, evo kako sada izgleda (foto)

Autor:

09.06.2023 20:00

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kosa Dženifer Aniston ne prestaje da se komentariše



Pedesetčetvorogodišnja glumica koja je publiku širom sveta osvojila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji" svakim gestom privlači nezapamćenu pažnju javnosti. 

Putem društvene mreže Instagram ona je još jednom potvrdila da je zagovornik prirodnog izgleda, a kosa Dženifer Aniston pokrenula je lavinu komentara. 

Profimedia

 

U kratkom snimku, glumica je promovisala svoj brend, odnosno tretmane za oporavak kose, a fokus je bio na njenim sedim pramenovima. 

Iako su mišljenja fanova bila podeljena više je onih kojima se kosa Dženifer Aniston dopala, te su podržali glumicu i uputili joj komplimente na račun njenog prirodnog izgleda

 

 

Jedan obožavalac je napisao: „Bravo što si ponovo aktuelizovala sedu kosu – pravo osveženje“, dok je druga osoba dodala: „Džen, tvoja kosa je pravo remek-delo i očigledno se svi slažu s tim.“

Pročitajte Kao od majke rođena - Dženifer Aniston u nikad viđenom izdanju

Podsećanja radi, Dženifer je pre nekoliko meseci govorila na temu starenja, a njene reči 

- Svi ćemo odrasti i ostariti. To ne možete poreći, to je garantovano. Ali možemo biti vitalni i možemo napredovati u našim starijim godinama.

Naše društvo voli da kaže: ‘O, ti si ovoliko stara, sad ideš nizbrdo i to je to, baj-baj. Nisi više ni vredna ni korisna društvu.’ To je sve tako pogrešno - rekla je glumica ekskluzivno za E! u februaru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading