Emina Jahović

Zlatni tonovi, mermer, prirodna svetlost i pogled na Bosfor: Zavirite u dom Emine Jahović (foto)

Autor:

13.10.2023 19:27

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Emine Jahović prostran je i pun svetlosti, preovladavaju svetli tonovi...



Dom Emine Jahović odnedavno se nalazi na novoj adresi jer je rešila da sinove Jamana i Javuza približi njihovom ocu Mustafi Sandalu, pa je kupila nekretninu u blizini njegovog stana.

Sa terase novog doma pruža se božanstveni pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, a svaki detalj porodičnog doma pažljivo je osmišljen.

Instagram

 

Sudeći po objavama na Instagramu dom Emine Jahović u glavnom gradu Turske odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primer.

Dom Emine Jahović uređen je po njenim željama

Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji. „Da li postoji osoba na svetu koja ovoliko voli cveće“, napisala je Emina pored fotografija gde su u prvom planu prelepi buketi.

Instagram

 

Dnevna soba je prostrana i prozračna, zvezda hodnika je pod od belog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Pročitajte U stilu Merilin Monro - Elegantna haljina Emine Jahović na koju ni Ceca nije ostala imuna

Kako vidimo na fotografijama koje je delila na društvenim mrežama, u Emininom domu caruju bela boja i, uopšte, svetli tonovi — svetlije nijanse sive i bež.

Instagram

 

Najveći broj ukrasa, vaze i figurine i nogare nameštaja, su, zanimljivo, tamni, čime je postignut efektan kontrast, a tu je i jedna fotelja modernog dizajna koja svojom tamnozelenom bojom odudara i čini centralni deo dnevnog boravka.

Kada je reč o detaljima, Jahovićeva očigledno obožava mirišljave sveće, pa ih ima u različitim oblicima i bojama.

Instagram

 

Jednom prilikom pevačica je objavila snimak kojim je pokazala da spratovepovezuje belo stepenište s pažljivo planiranim osvetljenjem i staklenim pregradama ispod gelendera.

Pročitajte Danas je najlepša žena na ovim prostorima, razvod od svetske zvezde srušio je njene snove (foto)

Sudeći po najnovijim fotografijama koje je Emina delila, naročito voli zlatni sjaj u domu, pa je nedavno pokazala raskošno ogledalo sa teškim zlatnim ramom, u istom tonu su prozori i osvetljenje iznad njih.

Komentari. (0)

Loading