Nekad i sad

Danas je najlepša žena na ovim prostorima, razvod od svetske zvezde srušio je njene snove (foto)

Autor:

18.08.2023 13:40

Foto:

Foto:

Rubrika nekad i sad danas vam predstavlja poznatu pevačicu, nikada ne biste pogodili o čemu je reč



Privatan život poznatih ličnosti posebno zanima njihove obožavaoce, a fotografije iz detinjstva su možda najintirgantnija stvar. 

Ko se koliko promenio, da li su radili neke estetske korekcije, sve se to može naslutiti ukoliko pogledate njihove najranije slike, pa je stoga rubrika nekad i sad idealna da zavirite u njihov privatan svet.

Instagram

 

Fotografija devojčice sa slike osvanula je na internetu i privukla je veliku pažnju.

Reč je pevačici koja je poznata i van granica naše zemlje, a osim u muzici oprobala se i u glumi, tačnije u turskim serijama.

Pročitajte Bila je naša najlepša misica, sada kažu da je plastična lutka - Tijana Stajšić danas se bavi nečim sasvim drugim

Danas lepotica nežnog vokala, ima i druge talente, od kojih je jedan i pisanje pesama, te ne samo da je komponovala i napisala mnoge svoje hitove, već je i drugim kolegama napisala pesme.

Ova poznata dama danas je porodično gnezdo svila u Turskoj gde živi sa svoja dva sina koje je dobila u braku sa turskom muzičkom zvezdom od koje se pre nekoliko godina razvela.

Ukoliko vam kažemo da se njeni sinovi zovu Jaman i Javuz, a bivši suprug Mustafa, jasno je da je devojčica iz rubrike nekad i sad Emina Jahović.

Dušan Petrović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading