Teške reči upućene influenserima: Miona Marković oglasila se nakon tragične smrti mlade influenserke

Autor:

14.12.2021 19:20

Foto:

Foto:

Miona Marković osudila je ponašanje pojedinih influensera, te im je poslala jaku poruku.



Poslednjih dana domaća javnost bruji o navodnom samoubistvu influenserke Kristine Đukić. Zbog čega je tako mlada devojka podigla ruku na sebe uveliko se spekuliše, no jedno je sigurno - mlad život je izgubljen.

O ovoj temi sporadično se oglasi po koja poznata ličnost, a među poslednjima koja je iznela svoje mišljenje našla se mlada glumica Miona Marković, koja je ogorčena ponašanjem pojedinih ljudi na domaćoj sceni.

Pročitajte i Skriveni talenat atraktivne glumice: Miona Marković igra oko šipke

Instagram screenshot

 

- Ako si influenser pa ismevaš nekog, to nije okršaj jedan na jedan, jer će tvoji fanovi kopirati tvoje ponašanje i pridružiti se maltretiranju - piše na početku videa koji je Miona podelila na svom Instagramu u okviru opcije story, a na kom se pojavljuje i jedan od najpoznatijih infleunsera na ovim prostorima Baka Prase.

Kako bi pojasnila video koji se našao na njenom profilu, Miona je u sledećoj objavi poručila sledeće:

Instagram screenshot

 

- Isto tako, ako imate neki uticaj na bilo koga, ništa to nije različito ako pred kamerama javno ćutite i ne vređate. Jer isto je tako bolno za bilo koga da čuje bilo šta od vas u kafiću, na ulici ili u vašem domu - zaključila je mlada glumica.

Kako će se ovaj slučaj završiti možemo samo da nagađamo, no jedno je jasno - sve više mladih odlučuje se na aktivno učešće na internet platformama, te se u isto vreme suočava sa brojnim pogrbnim komentarima koji, kao što smo videli na primeru mlade Kristine, mogu biti pogubni.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading