Porodica

Sada je jasno: Miona Marković nesvakidašnju lepotu nasledila od nje

Autor:

23.07.2021 17:35

Foto:

Foto:

Majka Mione Marković vrlo retko se pojavljuje u javnosti, a mlada glumica trudi se da porodicu drži dalje od radoznalih očiju javnosti, međutim ovog puta je napravila izuzetak, a razlog će vas oduševiti!



Mlada glumica Miona Marković (25) domaćoj publici predstavila se ulogom u seriji 'Kralj Petar I', a srca obožavalaca osvojila je kada se pojavila u popularnoj seriji 'Močvara'. Od tada, Mionina popularnost naglo je skočila, međutim o njenoj porodici vrlo malo se zna, s obzirom na činjenicu da mlada glumica želi da svoj privatni život sačuva od radoznalih pogleda.

Međutim, ovog puta napravila je izuzetak, a sve kako bi svojoj mami čestitala divan dan, te pokazala koliko je njena ljubav prema mami jaka i zahvalnost na svemu što je uradila za nju i njenog brata.

Majka Mione Marković proslavlja 54. rođendan!

- Danas ti puniš 54 godine, a mnogi se zbune kad im kažem da si mi mama, jer em si niža od mene, em sitnija, em stariš unazad. Ne znam kakva si bila dok te nisam upoznala, ali obožavam da zamišljam sebe kako te upoznajem u tvojoj mladosti i baš me zanima da li bi me nervirala, da li bi “klinkule”, da li bih te uopšte primetila na ulici…

- I znaš šta mama, baš mi se svidja što si mi mama! I znam da izgledamo ponekad kao sestre i svadjamo se kao sestre oko npr odeće jer se obema nosi ista haljina. Isto tako vrlo dobro ti leži i uloga drugarice sa kojom ogovaram dušmane. Nekad čak obrnemo uloge pa smo Vukan i ja roditelji vama dvoma…. ali znaš šta, mamice, kad god je trebalo zaista nešto utešno, prekorno, podržavajuće,… umela si intuitivno da osetiš da budeš u ulozi majke! I mi svi smo bogatiji igrajući raznorazne uloge u odnosima, ali eto hvala ti što nepogrešivo znaš koju kad da upotrebiš! Mamice, srećan ti rodjendan! Volimo te! - piše ispod niza fotografija Mionine majke.

Pročitajte i Strasni poljubac na tvrđavi: Miona Marković više ne krije dečka

Pored zaista prelepog gesta mlade glumice, pažnju nam je ukrao izgled njene majke, od koje je, sudeći po pomenutim fotkama Miona nasledila nesvakidašnju lepotu ali i harizmu kojom zrači.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading