Lepotice

Fatalna ekipa: Miona Marković s drugaricama tri metra iznad zemlje

Autor:

06.01.2022 16:00

Foto:

Foto:

Miona Marković rođendan je proslavila nedavno, tačnije 2. januara, a prijatelji su joj izašli u susret te joj omogućili da na divan dan uživa u onome što najviše voli.



Početak 2022. godine za popularnu glumicu Mionu Marković (26) bio je poseban na više načine. Naime, ne samo da je lepa glumica proslavila dolazak Nove godine, već je svega dan nakon dočeka proslavila i divan dan, a povodom toga njene prijateljice potrudile su se da joj ispune želju.

Pročitajte i Teške reči upućene influenserima: Miona Marković oglasila se nakon tragične smrti mlade influenserke

Kako sama ističe mlada glumica u detinjstvu imala je mnogo problema sa organizacijom rođendana, zbog činjenice da 2. januara retki lokali rade, a i oni su radili bilo je izuzetno teško doći do rezervacije. Iako se s vremenom stanje popravilo, Miona je s godinama promenila želje, te je sada za svoj rođendan htela da uživa u onom što voli - igri oko šipke, a tu želju prijateljice su joj ispunile.

Oduševljena Miona s obožavateljima putem instagrama podelila je detalje rođendanskog plesa sa atraktivnim prijateljicama, te se zahvalila svima koji su u organizaciji istog učestvovali, te omogućili njenoj velikoj želji da postane realnost.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading