Skriveni talenat atraktivne glumice: Miona Marković igra oko šipke

Autor:

08.10.2021 20:45

Foto: Foto: Petar Đorđević

Foto: Foto: Petar Đorđević

Talenat Mione Marković za koji javnost dugo nije znala jeste i umetnički ples oko šipke.Atraktivna mlada glumica Miona Marković (25) koja je srca domaće javnosti osvojila ulogom Ana-Marije u popularnoj seriji 'Žigosani u reketu', pokazala je da se njena paleta raskošnog talenta ne završava samo s glumom.

Naime, osim pomenute glume u kojoj se Miona već dokazala, njena druga strast jeste ples oko šipke. Pomenuti ples nema dotirnih tačaka sa onom vrstom plesa na koju ste prvo pomislili, osim šipke naravno. Umetnički ples oko šipke sve je popularniji, te se mnogo devojaka odlučuje na ovakvu vrstu reakreacije, a među njima je i popularna glumica Miona.

Pročitajte i Prelep događaj u senci tužnih vesti: Miona Marković skrhana bolom

Ona je jedan od brojnih snimaka sa treninga odlučila da podeli i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a za kratko vreme prikupila je veliki broj 'sviđanja', a komplimenti su se ređali jedan za drugim u komentarima ispod pomenutog videa.

U opisu videa Miona je otkrila i da zbog poslovnih obaveza ne uspeva da se posveti plsu u meri u kojoj bi želela, no trudi se da svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi usavršila svoj skriveni talenat.


 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading