Strasni poljubac na tvrđavi: Miona Marković više ne krije dečka

Autor:

13.07.2021 14:30

Foto:

Foto:

Dečko Mione Marković dugo je bio misterije, međutim, strastvenim poljupcem na tvrđavi Miona je i zvanično predstavila svog izabranika.



Mlada glumica Miona Marković (25) koja je srca domaće publike osvojila ulogom Ana-Marije u popularnoj seriji 'Žigosani u reketu' svoj privatni život trudi se da drži podalje od radoznalih očiju javnosti. Zbog toga, mnogi su se, već duže vreme pitali ko je osvojio srce prelepe Mione, s obzirom na činjenicu da je glumica više puta ponovoila da je emotivno ispunjena.

Odgovor na ovo pitanje dala je nedavna fotografija koju je Miona sa svojim pratiocima podelila na svom Instagram profilu.

Naime, ona je sa prijateljima odlučila da poseti nedavno završeni festival u Novom Sadu 'Exit', a ovu avanturu mlada glumica odlučila je da ovekoveči nizom fotografija. Jedna od njih ukrala nam je pažnju, a u pitanju je fotka Mione koja razmenjuje nežnosti s misterioznim frajerom.

Pročitajte i Perspektivna glumica Miona Marković ima plan: Ne želim petoro dece, već karijeru Milene Dravić!

Miona je nedavno u ekskluzivnoj ispovesti za naš magazin otkrila da sebe ne vidi u ulozi majke, još uvek.

- Volela bih da idem glumačkim putem Milene Dravić, a ne da budem majka petoro dece - ispričala je glumica tada, a da li će joj misteriozni mladić ipak ublažiti stavove ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading