Njegova reč čuće se daleko: Novak Đoković o situaciji u Srbiji

Autor:

05.12.2021 14:40

Foto:

Foto:

Novak Đoković mišljenje o čitavoj situaciji u našoj zemlji, povodom nedavnih protesta, dao je putem svog Instagrama u okviru opicje story.



Nedavni protesti koji su se dogodili širom Srbije, a tiču se očuvanja prirodnih lepota naše zemlje, uzburkali su domaću javnost. Javne ličnosti jedna za drugom iznosile su svoj stav, no kada se najbolji teniser sveta oglasi, njegova poruka daleko se čuje.

Naime, Nole je poznat kao osoba koja je ekološki izuzetno svesna, s toga njegov stav o čitavoj situaciji ne čudi. I ako nije direktno zauzeo bilo čiju stranu, prvi reket sveta istakao je važnost prirode i svega što nas okružuje.

Pročitajte i Novak Đoković nerešiva enigma za hrvatskog tenisera!

Instagram screenshot

 

- Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o 'zdravlju' je suvišna - počeo je svoje izlaganje Novak, nakon čega je, u sledećem storiju izneo svoj zaključak.

Instagram screenshot

 

- Priroda je naša majka. Provodimo više vremena u prirodi. Sa njom i uz nju nam je život bogatiji - zaključio je Đoković.

Njegova reč daleko će se čuti, te nema sumnje da će izazvati određene reakcije u našoj zemlji, nadamo se da će njegove reči takođe pomoći da se određena doza tenzije smiri, te da će ljudi pre svega shvatiti značaj prirode i svega što se u njoj nalazi, te da će u skladu sa tim doneti odluku.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading