Novak Đoković zbog princpia rizikuje novi trofej: Vakcinacija je intimno pitanje

Autor:

30.11.2021 19:45

Foto:

Foto:

Novak Đoković o vakcinaciji ne želi da govori za javnost, te smatra da je to intimno pitanje koje ne treba da se ističe u javnosti.



Širom sveta sve glasnije se priča o obaveznoj vakcinaciji, te se zvaničnici širom sveta trude da uvere ljude da je vakcinacija najbolje i najbezbednije rešenje u borbi protiv virusa korona. No, iako su brojne slavne ličnosti glasno i jasno stale na stranu vakcine, pojedini se protive, dok oni drugi ne žele da uopšte razgovaraju o njihovom statusu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Među poslednje pomenutima nalazi se i najbolji svetski teniser Novak Đoković, koji smatra da je pitanje vakcinacije lično, te nema potrebe da o tome sa bilo kim razgovara. Međutim, s obzirom da Nole neće biti u mogućnosti da ućestvuje na prvom grend slemu, zbog čega se očekuje da se uskoro izjasni o svom statusu.

No, za sada, Đoković odoleva pritiscima, a direktor Australian opena govorio je upravo na tu temu, istakavši da Nole još uvek ni sa kim nije podelio svoj status, no..

Pročitajte i Prsten za uspomenu: Nole u ludom provodu sa Zlatanom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Đoković nije ni sa kim podelio svoj status o vakcinaciji. Veruje da je privatna stvar vaš zdravstveni status i pozicija, ta da ljudi imaju pravo da biraju. Jasnoo smo stavili do znanja da je uslov za dolazak na Austalijan open primljena vakcina, od odobrenih vakcina takođe - govori Tili za 'Sen'.

Ipak, postoji način na koji bi Novak uspeo da izbegne eksponiranje svog zdravstvenog statusa. Pojedini mediji prenose da bi najbolji svetski teniser karantinom u Sidneju uspeo da se domogne Melbruna, no rasplet čitave sitaucije videćmo narednih dana, kada se očekuje početak pomenutog turnira.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading