Krik koji će odzvanjati: Novak Đoković kakvog nemamo priliku često da vidimo

Autor:

15.11.2021 22:00

Foto:

Foto:

Novak Đoković reakcijom iznenadio svetsku javnost, a sve zbog ovoga!



Kakva noć je za nama. Fudbaleri reprezentacije Srbije doneli su radost Srbima širom sveta neverovatnom pobedom nad Portugaljiom i vrlo verovatno plasmon na Svetsku prvenstvo u Katru. Na najveći uspeh našeg fudbala u protekloj deceniji nije ostao imun ni najbolji svetski teniser, koji je čitavu utakmicu pažljivo pratioc iz udobnosti svog doma.

Novak Đoković nije nas navikao na takve situacije, no ovo je poseban povod, a Nole je znao da proslavi. Naime, na svom Instagram profilu u okviru opcije story, Novak je sa svojim obožavaocima podelio trenutke slavlja nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, a moramo priznati vrlo retko imamo priliku Đokovića da vidimo u potpuno delirijumu u kakvom se našao po završetku utakmice.

Pročitajte i Velika pobeda uz najmilije navijače: Novak Đoković savladao Medvedeva

Najbolji svetski teniser bio je potpuno van sebe od sreće, skako je po kući i vikao, a u jednom trenutku otvorio je i prozor ispustivši krik koji će odzvanjati.

Čitava nacija oduševljan je uspehom fudbalera na koji se čekalo dugi niz godina, a s obzirom na činjenicu da teniski as zdušno prati i bodri sve domaće sportiste, te je veliki fan igre između dva gola, njegova reakcije ne čudi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading