S kakvom lepoticom je Aleksandar Mitrović završio posle utakmice i proslavio plasman na SP

Autor:

15.11.2021 17:45

Foto:

Foto:

ALeksandar Mitrović heroj nacije je po ko zna koji put, a veliki uspeh fudbaler je umeo i da proslavi.



Neverovatan uspeh postigla je reprezentacija Srbije u fudbalu neadvnom pobedom na Portugalom, te vrlo verovatno plasmanom na Svetsko prvenstvo u Kataru. Iako su svi momci dali svoj doprinos, ponovo je u prvi plan iskočio, niko drugi do Aleksandra Mitrovića. Robusni napadač postigao je gol pred sam kraj utakmice i tako izazvao opšti delirijum, što na stadionu, što u čitavoj Srbiji.

Na društvenim mrežama istog trenutka po završetku utakmice krenuli su da kruže brojni snimci s proslave koju su fudbaleri priredili nakon utakmice, a ponovo se u prvom planu našao Mitrović, koji je znao kako da proslavi veliku pobedu.

Pročitajte i Sipao mu za vrat: Aleksandar Mitrović nije mogao da veruje šta mu je uradio

Instagram screenshot

 

Naime, na Instagram profilu njegove izabranice Kristine Mitrović tokom večeri osvanuli su brojni snimci Aleksandra tokom slavlja, a jedan koji je posebno privukao pažnju bio je i onaj kada je fudbaler nakon uspešnog završenog posla odlučio da prezalogaji, i to ni manje ni više, već picu.

Aleksandar Mitrović tokom svoje karijere imao je problema s viškom kilograma, koji možemo pripisati njegovoj ljubavi ka brzoj hrani, no sasvim smo sigurno da mu ovog puta niko neće zameriti, a ukoliko nastavi da pruža partije kakve je do sada u reprezentativnom dresu, ovo bi mogla da mu postane i rutina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading