U jeku priče o vakcinaciji, Nole mir potražio na ovoj srpskoj lepotici

Autor:

13.12.2021 22:30

Foto:

Foto:

Vakcinacija Novaka Đokovića jedna je od glavnih tema svetskih medija, međutim najbolji svetski teniser istrajan je u odluci da o istoj ne govori.



Najbolji svetski teniser Novak Đoković u jeku priče o njegovoj vakcinaciji odlučio je da mir potraži na planini na kojoj je i odrastao. Iako je njegov raspored izuzetno gust, Novak je pronašao vremena da poseti jedno od svojih omiljenih zimskih odmarališta - Kopaonik.

Pročitajte i Kako saksofon kaže: Nole se sjajno zabavlja u Njujorku

Svoju povezanost s ovom planinom, Novak je objasnio svojevremeno, otkrivši da je upravo tu odrastao, te prvi put zamahnuo reketom.

- Najzad sam ponovo na Kopaoniku. Ovde sam odrastao, prvi put igrao tenis i usudio se da sanjam o profesionalnoj karijeri. Ovo je moje omiljeno mesto na svetu! Divno je sećati se detinjstva - napisao je Đoković na na Fejsbuku i Tviteru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Vakcinacija Novaka Đokovića

Iako su pojedini svetski mediji najavili da će Nole imati probleme sa učešćem na određenim turnirima u nastavku sezone zbog svog stava o neotkrivanju statusa vakcinacije, Nole se zvanično našao na spisku igrača za APT kup, koji počinje prvog januara u Sidneju, odakle će se uputiti u Melburn, kako bi učestvovao na prvom grend slemu u sezoni, te se čini da nikakvih komplikacija neće biti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading