Milena Lazarević: Zdrav san i diskretna šminka - moja dobitna kombinacija za blistav ten

Autor:

25.02.2019 16:40

Foto:

Foto:



Meteorolog, voditeljka vremenske prognoze na Televiziji N1 vrlo dobro zna koliko vremenske prilike imaju uticaja na izgled, te u skladu s tim neguje kožu i kosu

Bojana Marković: Najbolji fitnes je jurnjava za mojom petogodišnjom devojčicom

Zimska nega

Volim kada mi je koža lepo očišćena i nahranjena. Barem četiri puta nedeljno stavljam maske za lice, a tokom hladnih, vetrovitih zimskih dana svakodnevno obavezno nanosim hranljivo ulje i nakon njega hidratantnu kremu. Nikada sebi nisam dozvolila da legnem sa šminkom, čak ni posle najluđih izlazaka.

Telo

Kada je reč o telu, zimi često koristim losione koji sadrže ureu, jer imam osetljivu kožu.

Proizvod budućnosti

Moj omiljeni kozmetički izum jeste tečni puder. Kada pronađete onaj odgovarajuće nijanse i strukture, on čini da izgledate sjajno i odmorno, čak i kad to niste. U budućnosti bih volela da budemo u mogućnosti da koristimo 3D šminku.

Ivana Selakov: Mamin savet zlata vredan

Kosa

Vreme se često odražava na frizuru. Žene uglavnom ne vole košavu jer nakon nekoliko minuta provedenih na vetru izgledaju kao da su imale ludu vožnju motorom. Često na kosu utiče i vlaga. Ja se svakodnevno feniram i mnogi zato ne znaju da sam prirodno kovrdžava. Po tome kako moja kosa reaguje uvek znam kada je zasićenost vazduha preko 90%.

Transformacije

Retko izlazim iz svoje zone komfora. Jednom sam se odvažila i ofarbala u plavo. Iako to zapravo nije loše izgledalo, nisam se osećala prijatno i brzo sam se prefarbala. Međutim, tada sam upisivala master studije i moja slika kao plavuše završila je u indeksu. Koliko je ta promena bila drastična govori podatak da profesori nisu verovali da je indeks moj.

Mejkap

Šminkam se diskretno i prirodno. A kada želim da ostavim utisak, uvek istaknem oči, i tada je ajlajner obavezan. Poslednjih dana omiljene su mi senke crvenkastih i zemljanih tonova. Iako ustajem rano, nemam problem sa podočnjacima jer se trudim da ispoštujem beauty sleep od sedam-osam sati.

Tijana Romić: Zašto bi nega bila rezervisana samo za žene?

Nakit

Od nakita uvek imam minđuše, sat i narukvicu. Uglavnom su u boji zlata jer smatram da ona odlično stoji crnkama.

Parfemi

Mirisne note biram u zavisnosti od godišnjeg doba. Mirisi mi brzo dosade i zato na polici u svakom trenutku imam nekoliko parfema. Ako baš moram da izdvojim neke, neka to budu Lady Million za zimu i Bvlgari Omnia Amethyste za leto.