Dunja Jovanić: Kad ostarim volela bih da izgledam kao Džej Lo

Autor:

23.08.2019 14:15

Foto:

Foto:



Modna blogerka je isprobala razne dužine i boje kose, za posebne prilike rado stavi indigoplavi ajlajner i crveni ruž, nema ništa protiv umetaka za kosu, dok bi u zrelom dobu volela da izgleda kao Džej Lo

Lice
Smatram da je čišćenje apsolutno najvažniji korak u nezi kože lica, tačnije osnova za sve ostalo. Pre šminkanja obavezno je umivanje proizvodom namenjenim za to, a onda i nanošenje tonika.

Šminka

Svi koji me poznaju znaju da se moja šminka nimalo ne razlikuje u odnosu na priliku. Isto se šminkam i za poslovni sastanak i za izlazak. Akcenat je uvek na dobrom tenu i zdravom izgledu kože, a u zavisnosti od raspoloženja, sezone, trenda, nekada nosim crni ajlajner, nekad blaži, nekad samo maskaru. Volim basic izgled, a kada baš želim promenu, prepustim se mojoj dragoj Jovani (@jovanaisabella) koja me šminka već nekoliko godina. U takvim slučajevima dosta mi naglasi oči, stavlja mi indigoplavi ajlajner, crveni ruž i slično.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Jovanic (@imfashionbabe) дана 19. Авг 2019. у 12:17 PDT


Kosa
Kada je kosa u pitanju, stalno isprobavam nove stvari. Rekla bih da me na dva-tri meseca, nekada i češće, hvata kriza, tačnije želja za promenom. U poslednje dve godine imala sam razne boje i dužine, od kose do kukova do skroz kratkog paža. Jedina neostvarena želja mi je da budem platinasta plavuša.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

Nokti
Volim kratke i uredne nokte i uglavnom su moj izbor nude nijanse lakova. Mislim da me moje manikirke potajno mrze jer ne eksperimentišem mnogo i uvek biram iste boje, istu dužinu, ali ipak s vremena na vreme, njima za ljubav, uradim nešto drugačije i ludo.

Dodaci

Smatram da je upotreba veštačkih dodadatka, umetaka za kosu i trepavica, okej kada je to urađeno s merom i kada izgleda prirodno, koliko je to moguće.

Uzor
Za mene je Džej Lo uzor po pitanju izgleda. Ako budem izgledala upola kao ona u pedesetim godinama, biću presrećna. Bitno je ne preterati ni u čemu, a ona je pravi primer za to, jer u pedesetim ne treba da izgledate kao da imate dvadeset i dve, već kao da vam je četvrdeset. Mera je ključ svega.

Maja Gašić

Autor