Bajkovito venčanje uz samo jedan korak do besprekornog izgleda: Zablistajte na svom venčanju uz savršeno čistu kožu

Autor:

29.05.2019 10:39

Foto:

Foto:



Devojčice još od malih nogu maštaju o jednom od najvažnijih dana u životu – danu venčanja. U sećanje nam se najpre urežu prve bajke sa poznatim „i živeli su srećno do kraja života“, pa onda slede čuveni romani klasične literature i čitav niz romantičnih filmova i heroina sa čijim se sudbinama poistovećujemo. Odrastajući, zamišljamo kada ćemo pronaći svog princa i kako će izgledati naše venčanje, a sebe vidimo baš kao princeze o kojima smo nekada čitale.

 

Kada snovi počnu da se ostvaruju i kucne čas da planiramo ovaj za nas poseban događaj, počinjemo da razmišljamo o svakom detalju koji čini deo naše čarobne slagalice. Biramo mesto na kome ćemo izgovoriti sudbonosno „da“, sastavljamo spisak zvanica, tragamo za najlepšom venčanicom na svetu, i tako redom. Na ovoj dugačkoj listi, svaka stavka je važna. Kako se naš dan bliži, nervoza obično raste, ali ne smemo dopustiti da to utiče na savršen izgled kakav želimo upravo u tom magičnom trenutku.

 


Pored sestre i kume, najbolja prijateljica u pripremama za venčanje može biti FOREO LUNA play plus silikonska četkica za čišćenje lica koja će učiniti da koža bude blistava i spremna za ovaj izuzetan dan. Negovan i savršeno čist ten čini jedan od najvažnijih elemenata pripreme za svaki veliki događaj. Kompanija FOREO, vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa, svim mladama preporučuje baš ovakvu pripremu za momenat kada treba da zablistaju. Dovoljan je samo jedan minut korišćenja ovog inovativnog uređaja, ujutru i uveče, i spremne ste da budete prave princeze.

Venčanje kao iz bajke je nadohvat ruke, a raskošna venčanica i bidermajer biće samo ukras vašoj savršenoj koži lica!

Za dodatne informacije o nezi kože, posetite stranicu foreo.com ili potražite LUNA play plus četkicu za lice u dm drogerijama.

Maja Gašić

Autor