Aleksandra Prijović

Bjuti tajna Aleksandre Prijović: Bez ovog pudera i maskare ne izlazi na scenu

Autor:

08.05.2024 12:25

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Besprekoran izgled Aleksandre Prijović oduševio dame, u ovome je njena tajna



Sofisticirana lepota i elegantan izgled Aleksandre Prijović nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njena tajna leži u dobroj genetici, a ostatak postiže tretmanima i kozmetičkim proizvodima koje pažljivo bira. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da je često pred kamerama, šminka je odavno postala, ne samo deo njenog svakodnevnog života, već velika strast i ljubav. 

Pročitajte Ni Guči, ni Šanel - Ovo je omiljeni parfem Aleksandre Prijović

Mlada muzička zvezda preferira šminku koja će izgledati besprekorno i koja će biti postojana na licu tokom čitavog dana ili noći.

Neutralni tonovi, diskretno naglašene usne i blistav ten čine da izgled Aleksandre Prijović ostavi snažan utisak na druge. 

U sklopu turneje ”Od istoka do zapada” napravila je niz spektakularnih koncerata, a od šminke je tada koristila puder marke "Estee Lauder" u nijansi broj 10, "Armani" korektor, "Diorovu" paletu hajlajtera i kremasto rumenilo marke "Milk". 

Neutralna paleta senki za oči marke "Tarte", olovka za obrve "High Performance 3in1" u boji kafe i crna maskara marke "Mac" istakli su njene oči, a prodoran pogled očarao je mnoge. 

Pročitajte U noge Aleksandre Prijović svi gledaju, da li biste nosili ovakve papuče?

Olovka nude nijanse i ruž za usne koji se u drogerijama može naći po ceni od 32 evra istakli su njene savršene usne, pa nije ni čudo što su na besprekoran izgled Aleksandre Prijović prisutni imali samo reči hvale.

”Prelepa”, ”Savršeno našminkana i obučena”, ”Kakva žena”, samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading