Ceca Ražnatović

Ništa nije slutilo na probleme, Ceci pozlilo tokom koncerta, ovo su najnovije informacije

Autor:

19.05.2024 17:27

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ceci Ražnatović pozlilo na koncertu u Mladenovcu



Vest da je Ceci Ražnatović pozlilo na sinoćnjem koncertu u Mladenovcu zabrinula je fanove folk dive.

Prepuna hala sa nestrpljenjem je iščekivala da spektakl počne, što se i dogodilo nešto posle 21 čas, ali ubrzo su se javili prvi problemi.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, posle nekoliko otpevanih pesama pevačici se slošilo te je tražila stolicu kako bi sela i nastavila sa pevanjem ali bez unapred osmišljenih koreografija.

Razlog tome bio je taj što je Ceci Ražnatović pozlilo odjednom, ali kao pravi profesionalac nije želela da prekine koncert iz poštovanja prema publici koja je došla da uživa u njenim numerama.

- Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici.

Pročitajte Ovog leta Ceca neće nastupati, priznaje - On mi je važniji od svega

Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini.

Bolje i to nego da bude „tras”. Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača - rekla je Ceca.

Ražnatovićka je blistala u mini-haljini tigrastog dezena koja je isticala sve njene atribute, a publika je do kasno u noć pevala sve njene hitove uglas.

Komentari. (0)

Loading