Mirjana Karanović

Mirjana Karanović otkrila tajnu savršenog izgleda, iz ishrane izbacila ove namirnice (foto)

Autor:

02.02.2024 20:11

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Savršen izgled Mirjane Karanović svi komentarišu, ovo je njena tajna



Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni Mirjana Karanović nalazi se na listi najpoželjnijih dama sa naših prostora. Nekoliko decenija kasnije, situacija gotovo da se nije promenila.

Glumica još uvek pleni izgledom, na koji vreme kao da nimalo nije uticalo. Dok muškarci uzdišu za njom, žene se pitaju kako je izgled Mirjane Karanović ostao besprekoran. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Osim adekvatne nege i fizičke aktivnosti, za savršen izgled Mirjane Karanović vezuje se još jedna tajna.

Pročitajte Misteriozni Bobo - Mirjana Karanović pokazala novog partnera, baš su par (foto)

- Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničanim količinama. 

Pre 27 godina sam prestala da jedem meso. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće.

Iako je zdrava ishrana zaslužna za savršen izgled Mirjane Karanović, glumica priznaje da ponekad da sebi malo oduška, kao i da je hleb jedina stvar kojoj ne može da odoli. 

Pročitajte I danas priča sa puno ljubavi o njemu - Mirjana Karanović ljubila je ovog poznatog glumca (foto)

- Ponekad pojedem hleb. Letos sam na moru jela riblju čorbu i nisam odolela da ne umočim malo hleba. Uvek sam volela moču - priznala je ona, a prenosi still

Komentari. (0)

Loading