Mirjana Karanović

Misteriozni Bobo: Mirjana Karanović pokazala novog partnera, baš su par (foto)

Autor:

23.11.2023 18:01

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Pretpostavlja se da je novi dečko Mirjane Karanović ovaj markantni gospodin



Mirjana Karanović o ljubavi nikad nije volela puno da govori za medije. Gotovo da se ne zna koji su muškarci osvajali njeno srce, osim za jednog.

Davnih dana glumica je bila u vezi sa bosanskim kolegom Erminom Bravom o kome i danas samo ima reči hvale. Ipak, novi dečko Mirjane Karanović danas je glavna tema u javnosti, a kako i ne bi kada je glumica zagkolicala maštu najnovijom fotografijom.

Petar Đorđević

 

Naime, danas je na "Instagramu" osvanula najnovija fotografija na kojoj popularna glumica pozira sa markantnim gospodinom čiji je identitet nepoznat javnosti. 

Ne bi se o pomenutoj slici toliko govorilo da Mirjana u opisu nije napisala "Moj dečko i ja", a među komentarima mogli su se naći oni gde ih hvale kao par, te navode da glumica blista u društvu novog izabranika.

 

 

Novi dečko Mirjane Karanović i dalje je misterija

Mnogi su čak pomislili da se Mirjana našalila i na fotografiji uslikala sa kolegom iz predstave, ali to nije slučaj, jer niko sa fotografije ne igra sa njom u "Ateljeu 212" i "Teatru na Brdu". Kako prenosi "Blic", glumica nije želela da potvrdi napise sa društvenih mreža. 

- Znala sam da ćete me zvati. Baš smo to komentarisali - rekla je Mirjana kroz smeh, a na pitanje da li je reč o šali ili je zaista srećno zaljubljena, kratko je odgovorila.

Pročitajte I danas priča s puno ljubavi o njemu - Mirjana Karanović ljubila je ovog poznatog glumca (foto)

- Ostajem misteriozna - prenosi pomenuti medij.

 

 

Da li je gospodin sa fotografije, čiji je nadimak, kako saznajemo, Bobo, zaista novi dečko Mirjane Karanović ili je u pitanju samo glumičina šala, ostaje da vidimo u danima pred nama. 

Bilo kako bilo, ona zaista blista u njegovom prisustvu. Tome u prilog govori široki osmeh koji ne skida u njegovom prisustvu, s obzirom na to da je i letos bila sa njim i delila fotografije na društvenim mrežama.

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

24.11.2023 07:17

Удружење пензионера на летовању у Паралија.