Mirjana Karanović

I danas priča sa puno ljubavi o njemu: Mirjana Karanović ljubila je ovog poznatog glumca (foto)

Autor:

01.11.2023 19:20

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Ljubav Mirjane Karanović tema je o kojoj glumica ne voli previše da priča



Mirjana Karanović godinama ima epitet jedne od omiljenih glumica. A kako i da ne bude pored raskošnog talenta kojim nas uvek iznova oduševi.

Prošlo je više od tri decenije kako je na malim ekranima, tako i na daskama koje život znače i o svakoj njenoj ulozi se govori u superlativu. Međutim, o njenom privatnom životu gotovo da se ništa ne zna te tako nemamo prilike da znamo ko je ljubav Mirjane Karanović.

ATA Images

 

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Fakultet dramskih umetnosti upisala tek nakon što je nekoliko puta padala na prijemnom ispitu, da bi kasnije postala i profesorka koja je iznedrila mnoge mlade talente.

Najveća podrška bila joj je majka koja je prethodne godine preminula, a o glumičinom ljubavnom životu gotovo se nikada ništa nije znalo, osim da se nije udavala i nema dece.

Ljubav Mirjane Karanović bio je njen kolega 

Iako nije krila da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, u nekoliko navrata je isticala da nije želela da dete gaji bez partnera, a da sreće s muškarcima kroz život nije imala.

Ipak, ljubav Mirjane Karanović bio je dvadeset godina mlađi bosanski kolega Ermin Bravo. Njih dvoje su prvo delili scenu na pozornici da bi nešto kasnije to preneli i u privatni život i otpočeli emotivnu vezu.

 

 

Pročitajte Epilog prošlogodišnjeg skandala - Mirjana Karanović iza rešetaka

Mirjana je pričala jednom prilikom o predstavi u kojoj su njih dvoje vodili ljubav na sceni.

– Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast.

U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pritom ne razmišlja o tome da su bez garderobe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pope Kefalo (@popekefalo)

 

Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – rekla je svojevremeno Mirjana.

I nakon što su okončali vezu, Mirjana je uvek na lep način govorila o Erminu.

– Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu – rekla je jednom glumica za naš magazin.

Komentari. (0)

Loading